zondag 19 februari 2017

Zaterdag 18 februari: lekker struinen op de markt

We staan heel laat op (12h30), maar het is vakantie dus het mag. We nemen een kop thee, en gaan dan op weg naar Broadway Market. We komen langs allerlei hipster bars, door de London fields, en staan dan op de markt. Wat een geweldige sfeer heerst hier, wat een keus! Alles is bio, alles ziet er goed uit, het is echt een lust voor alle zintuigen. We doen inkopen voor ons diner van morgenavond, en gaan dan naar de Pub in the Park, waar we een biertje nemen en genieten van een heerlijke lunch.

Vervolgens gaan we naar huis, chillen wat, en lezen in onze boeken (Pablo in Congo, en Steven in zijn werkmateriaal). Dan gaan we naar de bioscoop. We hebben nog een klein uurtje en zouden nog wel iets willen eten; dat doen we in Baxter, naast de bioscoop. Een man komt bij ons zitten. Hij heet Mark, komt uit Suriname maar spreekt behalve Nederlands ook zeer goed Engels. Pablo stelt zijn bezoek op prijs, ik minder.

Om 21h gaan we naar de film, Fences, Het is een goede film, maar hij is statisch: het is meer een toneelstuk. De acteerprestaties, o.a. van Denzel Washington, zijn indrukwekkend. Na afloop gan we naar huis en meteen naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten