zondag 19 februari 2017

Zondag 19 februari: Victoria Park en een diner bij ons thuis in London

We staan weer laat op ... We eten een biologische appel, peer en sinaasappel, en gaan dan naar het Victoria park. Onderweg zien we veel van Hackney, erg leuk. In het park nemen we een gebakken ei/omelet als ontbijt en lunch, en we genieten van de diversiteit van de mensen die het café in en uit gaan. Heerlijk om hier wat te lezen en te werken.

Pablo en ik hebben een conversatie over de zomer vakantie. Het lijkt ons een goed idee om in juli met Beatrijs naar Israel te gaan. We denken aan maandag 24 tot vrijdag 28 juli.

Dan gaan we weg via de koninklijke uitgang; we passeren een paar hipster delicatessen waar we de laatste inkopen doen (wijn en een voorafje), en gaan dan naar huis. Pablo leest nog wat in zijn Congo boek, en ik prepareer het diner.

Om 18h30 komt Caroline Morgan, een oud-collega uit Brussel, die nu in London woont. We hebben een zeer goede en leuke conversatie, en het eten is heerlijk, al zeg ik het zelf: lamsbout, venkel, aubergine, aardappels; vervolgens kaas; en tot slot cheese cake. Leuk om zo in Londen te kunnen koken!

Na afloop lezen we nog wat, en gaan dan naar bed. Morgen verkassen we naar een hotel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten